05 ian. 2012 | 11:00

ASUS Eee Pad Transformer Prime, la „rootat”

ACTUALITATE
ASUS Eee Pad Transformer Prime, la

ASUS-Transformer-Prime

Pentru ca ieri tot anuntam ca Transformer Prime are toate sansele sa se livreze cu bootloader-ul ,,incuiat”, azi s-a remediat problema multumita unei echipe de membri XDA Developers.

Cu un exploit descoperit de TeamAndIRC, integrat intr-o aplicatie extrem de prietenoasa creata de –viperboy-, denumita viperMOD, oricine isi poate „roota” sau „deroota” tableta quad core.

Utilitarul il puteti descarca gratuit de la adresa dev-host.org/1bjxs7yve3ni/viperMOD_Primer.zip, iar cei cativa pasi extrem de simplu de urmat ii gasiti accesand forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21009605. Daca ar fi sa-l credem pe creator, din aproximativ 30 de teste lucrurile nu au mers niciodata prost.

O particularitate interesanta a acestui hack este ca niciodata nu se va invechi datorita faptului ca de fiecare data va descarca de pe internet o versiune noua, daca exista a NachoRoot.

Ca de fiecare data, astfel de utilitare trebuie folosite cu un pic de emotie, curaj sau cunostinte in domeniu. Partea buna e ca, daca va incanta un Prime rootat, acum aveti si solutia.

primer