23 apr. 2012 | 09:30

ASUS anunta oficial noul Transformer Pad 300

ACTUALITATE
ASUS anunta oficial noul Transformer Pad 300

Transformer Pad 300

Multi s-au asteptat la un urmas pentru Transformer Prime care sa apara in viitorul extrem de apropiat, iar ASUS se pare ca nu vrea sa-si dezamageasca fanii si in SUA a anuntat deja o noua tableta.

Transformer Pad 300 este numele noii tablete de la ASUS care are aceeasi abilitate ca Transformer Prime, de a lucra fara probleme in tandem cu un dock cu tastatura. Tableta va fi disponibila in trei culori: albastru, alb si rosu, insa initial va putea fi achizitionata doar versiunea pe care o vedeti in imaginea de mai sus.

Transformer Pad 300 integreaza un panou de 10,1 inci IPS cu o rezolutie de 1280 x 800 ce ascunde un procesor quad core Tegra 3 tactat la 1,2 GHz si o camera pe spate cu senzor de 8 megapixeli.

Sistemul de operare preinstalat pe aparat va fi cea mai noua versiune de Ice Cream Sandwich de la Google. Avand in vedere importanta autonomiei, ASUS a mentionat deja o autonomie de 10 ore pentru Transformer Pad 300, cifra care poate urca cu usurinta la 15 ore in momentul in care o utilizati cu dock.

Preturile specificate in Statele Unite pentru ASUS Transformer Pad 300 sunt de 379$ pentru versiunea de 16Gb si de 399$ pentru versiunea de 32GB. Din pacate, de aceasta data pachetul cu tableta nu va mai include si dock-ul, acesta fiind disponibil pentru achizitie cu alti 149$.

Chiar daca vorbim de preturile din SUA, faptul ca tableta va putea fi achizitionata si fara dock-ul cu tastatura si baterie suplimentara, combinat cu politica extrem de agresiva de preturi practicata in acest caz de catre ASUS, ar trebui sa reflecte la un anumit nivel si posibilitatile de achizitie de la noi, cand va fi cazul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele