19 iul. 2012 | 19:19

ASRock lanseaza X79 Extreme11 pentru entuziasti

ACTUALITATE
ASRock lanseaza X79 Extreme11 pentru entuziasti

Asrock se lauda cu un nou varf de gama in segmentul destinat entuziastilor, noua placa de baza destinata procesorelor Intel, X79 Extreme11.

Asrock X79 Extreme11

„Bestia” ofera optiuni de top pentru cei mai pretentiosi dintre utilizatori, iar printre dotarile sale regasim sapte sloturi PCIe 3.0 x16, cu suport pentru configuratii 4-Way SLI/CrossFireX multi-GPU, zece porturi SATA3 dintre care opt sunt porturi SAS ce sustin viteze de pana la 3,8 GB/s intre 8 SSD-uri RAID 0 si un procesor de sunet Creative Sound Core3D cu suport THX TruStudio PRO.

Avand in vedere gama premium din care face parte, Asrock utilizeaza o serie de componente de inalta precizie, precum si tehnologii menite sa mentina stabilitatea in sesiunile de overclocking, precum: design-ul de fazare 24 + 2, Dual-Stack MOSFET, Digi Power si Premium Gold Caps.

Destinata in principal celor pasionati de overclocking, noua placa de baza ofera variante de imbunatatire si customizare a performantelor atat la nivel software prin setarile BIOS, cat si la nivel hardware, direct de pe placa.