14 mai 2012 | 09:30

Apple se da batut – schimba numele noului iPad

ACTUALITATE
Apple se da batut - schimba numele noului iPad

new ipad cellular

Daca in urma cu cateva zile scriam ca Apple a pierdut un proces in Australia din cauza faptului ca a mintit in legatura cu compatibilitatea noului iPad cu retelele 4G, acum se pare ca a decis sa schimbe numele pentru a preveni si alte procese ulterioare.

Totul a pornit de la faptul ca iPad-ul functiona de minune doar in retelele 4G-LTE din SUA si Canada, performanta de care nu se putea bucura nimeni altcineva de pe intregul mapamond. Solutia a fost schimbare numelui, dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus in Wi-Fi + Cellular in loc de WiFi+4G. Desi schimbarea se va produce probabil in toate magazinele Apple din lume, atat online, cat si offline – momentan a fost sesizata doar in UK, Australia, S.U.A., Canada, EAU, Vietnam, Tailanda, Singapore, Noua Zeelanda, Malaezia, Irlanda si Hong Kong. In ceea ce priveste schimbarea de nume pentru iPad 2, care inca se mai comercializeaza pe canale oficiale, modelul continua sa fie comercializat ca  iPad 2 WiFi+3G.

Desi personal nu m-a deranjat misculatia de marketing la care a apelat Apple, in acest caz dubios este ca si cei care au avut dreptul sa returneze noile iPad-uri pentru a-si primi banii inapoi nu au facut-o. Asadar, oamenii vor iPad nu doar pentru o viteza mai mica sau mai mare de internet mobil.

Voi pentru ce vreti iPad?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele