18 apr. 2012 | 10:30

Apple apeleaza la vedete pentru noile reclame la iPhone 4S

ACTUALITATE
Apple apeleaza la vedete pentru noile reclame la iPhone 4S

Reclama iPhone 4s Zooey Deschanel si Samuel L. Jackson

Desi nu se intampla foarte des ca Apple sa-si promoveze noile smartphone-uri si tablete folosind vedete – cea mai recenta iteratie a acestui comportament fiind momentul de acum cativa ani, cand Apple avea campania „I am a Mac/I am a PC” cu Justin Long si John Hodgman – cele mai recente reclame la iPhone 4S fac exact acest lucru.

Trecand peste SIRI ca fiind laitmotivul noilor reclame, Zooey Deschanel si Samuel L. Jackson apar in ultimele reclame la iPhone 4S ca dialogand extrem de amiabil si de util cu asistentul virtual preinstalat pe cel mai nou smartphone al companiei. Desi va mai dura ceva timp pana vom vedea astfel de reclame in tara noastra pentru simplul motiv ca SIRI momentan nu stie decat engleza, germana, franceza si japoneza, in SUA respectivele spoturi au inceput sa fie zarite pe parcursul emisiunilor de la TV.

Partea de finantare se pare ca a fost acoperita de Apple, din moment ce fiecare dintre reclame in versiunile de mai jos au AT&T la sfarsit, in timp ce la TV au fost zarite atat cu Verizon la sfarsit, cat si cu Sprint. Vizionare placuta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele