04 ian. 2012 | 10:10

Anonymous anti-nazi: S-a trecut la atacul nemtilor

ACTUALITATE
Anonymous anti-nazi: S-a trecut la atacul nemtilor

Membrii ai grupului de hackeri Anonymous au o tinta noua zilele acestea: Deutche Stimme, publicatia Partidului National Democrat al Germaniei. PNDG este un partid de extrema dreapta monitorizat in permanenta pentru activitatea sa. Platforma nazista Altermedia nu a putut fi accesata in ziua de luni din cauza atacurilor, iar organizatia Thule Gesselschaft a cedat imediat amenintarilor hackerilor si a inchis site-ul de frica unui atac.

Grupul de hackeri a anuntat pe 30 decembrie, prin Twitter, operatiunea BlitzKrieg, si i-au tinut pe cei interesati la curent, cu ajutorul feed-ului de Twitter, cu privire la decursul acestei operatiuni. Rezultatele au fost publicate pe o noua pagina web – Nazi-leaks.net.

Pagina include si o serie de nume, adrese de mail si numere de telefon ale celor care, „teoretic”, colaboreaza cu nazistii sau ale unor asa-zisi clienti ai magazinelor care vand produse de extreme dreapta… Acum povestea continua cu declaratii ale site-urilor in cauza si ale politiei germane, care incearca sa limiteze acest fenomen. Puteti urmari declaratiile complete pe linkurile de mai sus.