08 aug. 2012 | 18:30

Angry Birds beneficiaza de un nou controller dedicat [+VIDEO]

ACTUALITATE
Angry Birds beneficiaza de un nou controller dedicat [+VIDEO]

Dupa cum bine stim, Angry Birds este cel mai popular joc de pe platformele mobile, fie ca vorbim de telefoane sau tablete, iOS sau Android. Pe langa faptul ca tot mai multi oameni arunca pasari nervoase in stanga si in dreapta, la fel de multi au devenit fani inraiti ai seriei si dezvolta adevarate pasiuni pentru acest joc.

Super Angry Birds custom controller

Astfel isi fac aparitia tot felul de accesorii inspirate din joc, mai mult sau mai putin interesante sau utile. De data aceasta vorbim despre un controller dedicat care introduce interactiunea fizica dintre utilizator si pasarile de pe ecran. Concret, o prastie digitala, foarte complexa menita sa imbunatateasca considerabil experienta de gaming.

Dupa cum noteaza si TheVerge.com, controller-ul a fost proiectat folosind un mecanism motorizat, un microcontroler Arduino si multa experienta in programare. Rezultatul il puteti vedea in videoclipul de mai jos, care prezinta minunatia in toata splendoarea.

Din pacate, o astfel de prastie nu este disponibila la vanzare, asa ca fanii inraiti vor trebui sa isi exerseze talentul si imaginatia daca vor sa se bucure de un controller similar.