10 sept. 2012 | 14:38

Amazon ofera optiunea de a scapa de reclame pe Kindle Fire HD

ACTUALITATE
Amazon ofera optiunea de a scapa de reclame pe Kindle Fire HD

Cu totii am fost luati prin surprindere in momentul in care Amazon a anuntat noile tablete din seria Fire HD, insa fara optiunea de a elimina reclamele atunci cand display-ul este blocat. Ei bine, la cerintele fanilor, compania a decis sa elimine aceste reclame, insa nu pe gratis.

Kindle Fire HD

 Avand in vedere ca reclamele aduc avantajul unui dispozitiv mai ieftin, Amazon a decis sa accepte eliminarea acestora contra cost. Suma de 15 dolari nu este tocmai mare si chiar ar fi placut ca anumite versiuni fara reclame sa vina asa direct din fabrica, cu aceasta taxa inclusa pentru a nu mai fi nevoie de inca o tranzactie, insa cei de la Amazon sunt convinsi ca ofertele speciale prezentate pe ecranul de blocare ale dispozitivelor ajuta clientii sa gaseasca cele mai bune preturi.

Oricare ar fi situatia, numai cei care pot intr-adevar sa beneficieze de serviciile Amazon (a se citi nu din Romania) ar trebui sa fie interesati de astfel de dispozitive. Originalul Kindle Fire pe care l-am avut la test anul trecut a reusit sa fie mai degraba un browser de internet decat o tableta in adevaratul sens al cuvantului, fiind limitat de lipsa de acces la magazinul de aplicatii si la continut exclusiv de pe serviciile media Amazon.