03 feb. 2012 | 10:00

ADzero – smartphone Android cu o carcasa unibody din bambus

ACTUALITATE
ADzero - smartphone Android cu o carcasa unibody din bambus

Ma in gluma, mai in serios, Kieron Skott Woodhouse, un student in anul IV la design la Middlesex University din Londra, a creat un design pentru un telefon din bambus.

Intamplarea face ca dupa realizarea respectivului design studentul in an terminal, de numai 23 de ani, sa fie contactat de o companie pentru a produce in serie ceea ce initial era doar un proiect.

Smartphone-ul a fost denumit ADzero si este integrat intr-o carcasa unibody din bambus in varsta de 4 ani. Creat in primul rand in spirit ecologic, dispozitivul nu neglijeaza nici cateva elemente de noutate tehnologica. In primul rand, camera din spate este incojurata de un blitz circular, o idee inovativa care are toate sansele sa creasca calitatea imaginilor in conditii de semintuneric.

Desi este desinat in special celor cu o sensibilitate pentru design, aparatul va fi disponibil pentru oricine in China si Anglia in doar cateva luni.

Pentru a intelege mai bine despre ce e vorba, ascultati cu atentie in clipul de mai jos cuvintele unui alt designer englez care are sanse sa faca istorie.

a