09 dec. 2011 | 16:20

Zoom Wireless Leash Plus – Nu iti mai pierzi nici iPhone-ul, nici masina

ACTUALITATE
Zoom Wireless Leash Plus - Nu iti mai pierzi nici iPhone-ul, nici masina

zomm

Daca mai avea cineva vreun dubiu in legatura cu numarul companiilor care traiesc de pe urma produselor Apple, in fiecare zi apare un accesoriu care sa confirme aceasta regula. In acest caz particular e vorba de compania Zomm.

Zomm Wireless Leash este un breloc aparent obisnuit, dar care, pe langa faptul ca se pupa de minune cu iPhone-ul, va ajuta si sa preveniti pierderea telefonului de la Apple. Se conecteaza cu smartphone-ul prin Bluetooth, functionalitatea sa este asistata de o aplicatie disponibila gratuit, iar daca lucrurile incep sa mearga prost dispozitivul incepe sa se manifeste.

Printre functiile suplimentare, Wireless Leash de la Zomm functioneaza si ca handsfree datorita unui difuzor integrat si al unui micron cu noise cancelling. In caz de nevoie, dispozitivul poate fi configurat sa apeleze 112 sau alte numere de urgenta, in momentul apasarii prelungite pe  un buton.

In plus, prin intemediul unor servicii de tip geotagging, brelocul va ajuta sa va gasiti mai usor masina, iar daca e cazul, cu ajutorul aplicatiei de pe iPhone, puteti gasi mai usor cheile.

Pretul este de 80 de dolari, iar baietii de la Zomm fac livrari si in tara noastra.

MyZomm