10 nov. 2011 | 12:40

WIMM One cu Android este disponibil pentru dezvoltatorii de micro aplicatii

ACTUALITATE
WIMM One cu Android este disponibil pentru dezvoltatorii de micro aplicatii

Ideea de un ceas banal nu mai este echivalenta fata de conceptul pe care il aveam in urma cu cativa ani. La fel s-a intamplat si cu ceasurile cu calculator care in deceniul trecut erau de un real succes, insa acum a venit momentul ceasurilor cu sistem de operare si aplicatii.

WIMM One este un dispozitiv care seamana izbitor cu un ceas, are un ecran patrat cu suprafata de 1 inch, o curea si sistem de operare Android. Ati citi bine. Daca nu aveti ce face cu 299$, puteti achizitiona un dispozitiv compact, cu Bluetooth, Accelerometru, WiFi si cam tot ce mai incape intr-un smartphone modern, exceptand functia de telefon.

Pe langa dispozitiv, daca va incumetati sa-l achizitionati, veti primi si acces la o comunitate de dezvoltatori de aplicatii care fac tot posibilul sa creeze cele mai impresionante micro-programe pentru WIMM One. Nu de alta, dar provocarea de a crea ceva spectaculos care sa incapa intr-un ecran cu latura de 1 inchi este mult mai mare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pentru mai multe informatii puteti accesa website-ul http://www.theverge.com/products/wimm-one/3855 , cine stie s-ar putea sa fie exact dispozitivul de care aveati nevoie.