18 dec. 2011 | 13:50

Warpia te ajuta sa pui Smart-ul din PC in TV, ai nevoie doar de ConnectHD

ACTUALITATE
Warpia te ajuta sa pui Smart-ul din PC in TV, ai nevoie doar de ConnectHD

Chiar daca mai sunt cateva saptamani pana la CES 2012, companiile deja se grabesc sa anunte ce produse vom vedea la standuri.

Din acest trend face parte si Warpia, o companie nu foarte cunoscuta, care nu a mai rezistat si a anuntat un nou produs intitulat SWP400VC sau, dupa cum ii spun prietenii, ConnectHD. SWP400VC este de fapt un pachet format dintr-o camera 720p, un microfon multidirectional wireless, un usb stick pentru conectare la PC si un receiver cu mufa HDMI.

In traducere, acest set, pe langa faptul ca va ajuta sa va bucurati de o video conferinta pe Skype sau Yahoo! Messenger, va permite sa si trimiteti fara fir intregul continut video sau audio catre un TV. Singura conditie este sa aveti un Tv cu port HDMI si un PC cu un port USB 2.0 liber. Nici macar nu va trebuie o configuratie de varf la computer, un procesor Core 2 Duo la 1,8 GHz si un 1GB RAM sunt suficiente.

Practic, cu 199$ castigati posibilitatea de a trimite continut de pe computerul din dormitor pe marele ecran din sufragerie, iar daca astfel de optiuni va incanta, de acum inainte video conferintele se vor putea purta direct pe TV. Nu este necesara decat montarea camere web deasupra televizorului.