22 iun. 2011 | 23:49

Vodafone vrea mai multi posesori de telefoane inteligente si lanseaza Smart

ACTUALITATE
Vodafone vrea mai multi posesori de telefoane inteligente si lanseaza Smart

Smart, vodafone Smart Vodafone a anuntat lansarea unui nou terminal, intitulat, simplu, Smart, sa nu existe nici o indoiala ca avem de-a face cu un telefon inteligent. Sistemul de operare rulat este Android 2.2, iar compania se lauda cu un raport pret-calitate bun.

„Noul Vodafone Smart a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru a oferi acces facil la Internetul pe mobil, atat pentru abonatii cat si pentru utilizatorii serviciilor prepaid ce patrund acum in lumea smartphone-urilor. Telefonul ofera utilizatorilor conectivitate HSDPA, Bluetooth, WiFi si un modul GPS”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Smart are un ecran tactil capacitiv de 2,8 inci si rezolutie de 240 x 320 pixeli, o camera foto de 2 MP si un card de memorie inclus, de 2 GB. Procesorul este Qualcomm si ajunge la 528 MHz. Nu sunt specificatii puternice, insa cei de la Vodafone urmaresc popularizarea conceptului de smartphone, aducand in prim-plan pretul. Credeti ca vor reusi?

Telefonul este disponibil de astazi pentru 105 euro fara abonament. Vi se pare ca tinta de raport pret-calitate bun este atinsa? Daca va intereseaza si o varianta cu abonament, in functie de tipul acestuia, incheiat pe o perioada de 2 ani, pretul telefonului porneste de la 0 euro.

Dragut este ca va puteti personaliza carcasa telefonului, alegand fie unul dintre modelele disponibile online, fie un design propriu, imprimabil pe o carcasa suplimentara.

Smart, vodafone Smart