15 iul. 2011 | 13:06

Ubisoft planuieste Uplay Passport

ACTUALITATE
Ubisoft planuieste Uplay Passport

Conform Gamerzines, Ubisoft planuieste sa lanseze un Online Pass pentru accesul la multiplayer din jocurile sale. Se zvoneste ca acest pass se numeste Uplay Passport, si ca va debuta odata cu Driver: San Francisco, la inceputul lunii septembrie.

Online Pass-urile tot apar in ultimii doi ani, fiecare publisher aplicand aceasta strategie diferit. Unii ofera acces la multiplayer prin intermediul acestor coduri, in timp ce altii ofera acces la DLC exclusiv, sau fidelizeaza cumparatorii de copii noi ale jocurilor oferindu-le continut nou in mod gratuit. Nu stim momentan cum va functiona in cazul lui Driver, insa urmatorul joc care se zvoneste ca va dispune de Uplay Passport este Assassin’s Creed: Revelations.

Avand in vedere ca jocul precedent din serie, Assassin’s Creed: Brotherhood a dispus de mai multe pachete DLC gratuite, jucatorii de Revelations vor putea probabil intra in posesia unor pachete asemanatoare doar daca dispun de acest pass care se gaseste numai in copiile noi ale jocului. Momentan avem de a face doar cu zvonuri, si asteptam o declaratie oficiala din partea Ubisoft.

Sursa: Gamerzines