21 mart. 2011 | 11:57

TV-uri foarte mari de la Mitsubishi

ACTUALITATE
TV-uri foarte mari de la Mitsubishi

Tinand cont ca piata este suprasaturata cand vine vorba de LCD-uri si plasme de orice gen, Mitsubihi, unul din pionierii panourilor de mari dimensiuni, a hotarat ca in 2011 sa isi recalculeze politica de productie, avand ca repecusiuni restructurari masive in SUA si culminand cu inchiderea unor centre de dezvoltare din Ontario si Braselton.

Directia spre care vrea sa se orienteze Mitsubishi este de creare a panourilor DLP cu retroproiectie cu dimensiuni  de la 73 pana la 92 inci in diagonala. Productia de LCD TV-uri clasice va fi inchisa permanent. Chiar daca panourile de asemenea dimensiuni nu vor fi abordate cu usurinta de catre utilizatorii obisnuiti, compania a mentionat ca are ca target atat companii, cat si consumatori obisnuiti.

Misubishi, care a intrat in domeniul productiei de TV-uri in anii ’70, a mentionat ca la baza deciziilor de restructurare sta ambitia de a isi redobandi titlul de „companie creatoare de panouri mari”. Oricum, compania are un trecut de productie si in alte domenii si a dar asigurari ca nu isi va neglija productia de proiectoare, imprimante sau panouri de exterior.


Sursa: Twice