20 iul. 2011 | 12:20

Turtle Beach anunta noi seturi de casti editie speciala Modern Warfare 3

ACTUALITATE
Turtle Beach anunta noi seturi de casti editie speciala Modern Warfare 3

Chiar daca nu sunt primele perechi de casti branduite cu numele unui joc, noile casti ale celor de la Turtle Beach par sa fie un pic mai speciale.  Suntem la  cateva luni distanta de urmatoarea versiune a lui Call of Duty, Modern Warfare 3,  iar Activision impreuna cu Turtle Beach au decis ca acum ar fi momentul sa anunte urmatoarea iteratie a castilor de gaming ale brandului.

Disponibile in mai multe versiuni, si incercand sa atace mai multe bugete, viitoarele perechi de casti variaza de la de 100$ la 300$. Ear Force Delta sunt cele mai scumpe din aceasta gama, fiind o simpla varianta modificata a castilor XP500 existente deja pe piata. Acestea care sunt capabile de redarea de sunet virtual in 7.1. Ca o diferenta fata de modelul de pe piata viitorii clienti vor mai primi o husa MW3.  Cu 150$ puteti achizitiona setul Ear Force Bravo, o varianta dedicata consolei PlayStation 3, care nu dispune de fir si reda sunet stereo. Ear Force Charlie reprezinta a 3-a optiune din gama, la 130$ imitand modelul Z6A, acest model vine cu sunet 5.1 din surse discrete, reusind sa integreze nu mai putin de 8 difuzoare individuale.  Ear Force Fox Trot este cea mai accesibila pereche de casti la 100$ create cu brandul Modern Warfare 3.

Toate aceste modele vor fi disponibile incepand cu luna ocombrie a acestui an, cu aproximativ o luna inainte de 8 noiembrie, data oficiala a lansarii a lui Call Of Duty: Modern Warfare 3.