19 oct. 2011 | 12:25

Tastatura si Mouse de la Hori pentru PlayStation 3

ACTUALITATE
Tastatura si Mouse de la Hori pentru PlayStation 3

Hori, celebrul producator de periferice pentru console a anuntat un nou produs intitulat Tactical Commander 3 (TAC 3). Acesta este un kit de mouse plus tastatura pentru gaming, dedicate consolei PlayStation 3. Acest kit este destinat jocurilor first person shooter, oferind un plus de precizie celor care nu se descurca prea bine folosind stick-urile analogice.

Momentan TAC 3 este programat sa apara in Statele Unite candva in cursul acestei luni, insa pretul poate fi putin restrictiv pentru unii: 100$. Acesta poate fi vazut ca o parte proasta sau o parte buna. Partea proasta este ca necesita o investitie destul de serioasa, insa partea buna este ca nu vor fi foarte multi care vor cumpara asa ceva, ceea ce inseamna ca balansul meciurilor de multiplayer nu va fi dereglat din cauza celor care folosesc aceste accesorii.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Avand in vedere ca Valve va lansa Counter-Strike: Global Offensive anul viitor pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3 si va oferi suport pentru meciuri cross-platform, un astfel de dispozitiv va fi o necesitate pentru jucatorii de pe console.