19 iun. 2011 | 17:17

Tastatura pentru cunoscatori, la propriu

ACTUALITATE
Tastatura pentru cunoscatori, la propriu

PFU HHK S Keyboard, PFU HHK S, HHK S Keyboard

Multi dintre noi se lauda ca stiu sa scrie fara sa arunce o privire la tastatura. Ati fi insa dispusi sa cheltuiti 371 dolari pentru o tastatura care sa confirme sau sa infirme aceasta lauda?

PFU, o divizie a Fujitsu, care se ocupa cu crearea de tastaturi “profi”, va lansa unele din cele mai bune tastaturi pe care le pot cumpara banii, dupa spusele mai multor siteuri de specialitate.

Sub numele complet de PFU Happy Hacking Keyboard S-Type, noile tastaturi vor fi extrem de silentioase si de rapide, in contextul in care tastele vor fi apasate cu o viteza asa de mare, incat sa conteze respectiva viteza. De aici vine si numele: S – Speed and Silent.

Chiar daca HHKB are deja un trecut glorios in Japonia in acest domeniu al tastaturilor, noul model S-Type promite sa fie cu 30% mai silentios decat vechile tastaturi si mult mai rapid. Legat de afirmatia din introducere, puteti achizitiona respectiva tastatura in doua variante, cu litere marcate pe taste sau fara litere. Astfel, nu va veti mai intreba niciodata de ce pe tasta scrie Y si apare Z cand o apasati, nu de alta, dar pe tasta nu va mai scrie nimic.

PFU HHK S Keyboard, PFU HHK S, HHK S Keyboard

Sursa: Akihabaranews