05 dec. 2011 | 09:50

Tablete HP inlocuiesc hartia in tribunalele englezesti: Copacii vor fi salvati

ACTUALITATE
Tablete HP inlocuiesc hartia in tribunalele englezesti: Copacii vor fi salvati

hp in tribunal

Desi copacii vor continua sa fie taiati pentru a se folosi la productia de hartie in Regatul Unit, cei de la The Guardian au aflat ca in tribunalele de pe intreg teritoriul englez urmeaza sa fie integrate tablete in locul documentelor de hartie.

Lasand la o parte decizia Guvernului Britanic de a imbratisa HP ca producator al respectivelor tablete, Crown Prosecuton Service (CPS) a stabilit luna aprilie ca moment al declansarii programului. In prima etapa avocatii si procurorii vor primi tablete pentru a avea acces usor la dovezi si formulare in diverse procese, urmand in ca in etapele urmatoare sa fie introduse tablete si in inventarele judecatorilor sau chiar si juratilor.

Intr-un stadiu incipient al proiectului, 35 de tablete vor fi oferite avocatilor din Norfolk, urmand ca in timp implementarea intregului proiect sa se reflecte in economii de aproximativ 78 milioane$. Pe langa suma mentionata, care reflecta economia generata din salvarea copacilor, se vor economisi bani si din eliminarea spatiului de stocare aferent stivelor de macultatura rezultate din procesele de orice natura.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Sa se intample ceva asemanator si in tara noastra in viitorul apropiat? Nu cred.