21 iun. 2011 | 19:51

Sony a lansat HDR-TD10E, primul Handycam 3D

ACTUALITATE
Sony a lansat HDR-TD10E, primul Handycam 3D

Astazi, 21 iunie, Sony a lansat prima camera de filmat 3D din gama Handycam. Aceasta se numeste HDR-TD10E si ofera posibilitatea de a capta imagini 3D in rezolutia 1080p oricui este dispus sa scoata din buzunar 6.999 Lei. Lansarea a avut loc in cel mai nou Sony Center din Romania, din centrul comercial Baneasa Shopping City, care este considerat acum cel mai important magazin al retelei.

HDR-TD10E este prima camera 3D Full HD destinata consumatorilor si beneficiaza de un obiectiv Sony G dublu . Senzorii de captare a imaginior folosesc tehnologia CMOS „Exmor R„, iar totul este procesat folosind doua procesoare de imagine „BIONZ„. Pentru a completa pachetul, microfonul inregistreaza sunet surround 5.1,  oferind astfel o experienta de exceptie chiar si utilizatorilor pretentiosi. Cei care vor sa capteze imagini statice, pot face asta folosind functia foto, care inregistreaza imagini 3D de pana la 7 megapixeli.

Noua camera dispune de un display 3D tactil care nu necesita ochelari speciali pentru afisarea in trei dimensiuni. Imaginile captate pot fi astfel vizualizate direct pe acest display, sau pe un televizor extern folosind iesirea mini-HDMI a camerei. Cei care nu au televizoare 3D nu trebuie sa se impacienteze. Continutul video poate fi afisat fara probleme si pe televizoare 2D.

Camera dispune de 64GB de memorie interna si are un slot pentru introducerea cardurilor SD. Cei care vor sa descarce inregistrarile au mai multe optiuni: fie apeleaza la cablul de conectare pentru a se conecta la un Hard Disk extern, fie la un stick USB, fie conecteaza camera direct la un PC printr-un cablu USB normal. Mai jos puteti admira o galerie de imagini oficiale cu noua camera.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Sony HDR-TD10E/|width=480]

Dupa cum spuneam si mai sus, evenimentul a avut loc  in cel mai nou Sony Center si vrem cu aceasta ocazie sa va aratam cateva imagini din incinta acestuia pe care le-am captat astazi. In continuare va lasam in compania imaginilor si a unui hands on cu noua camera Sony Handycam HDR-TD10E.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Lansare Sony HDR-TD10E/|width=480]