18 aug. 2011 | 01:07

Skype WiFi – Online peste hotare

ACTUALITATE
Skype WiFi - Online peste hotare

skype-wifi-is-the-new-skype-access-comes-with-ios-app-in-tow

Cu ajutorul unui nou serviciu intitulat Skype WiFi, amatorii de servicii online, de orice fel, pot de acum sa aiba acces la internet.

Gratuit sau pe bani, in functie de parametrii de functionare ai respectivului hotspot, fostul Skype Access, intitulat acum Skype WiFi, va permite sa accesati nu mai putin de 1 milion de hotspoturi pe tot globul, nu trebuie decat sa folositi numele de utilizator si parola de la Skype pentru autentificare.

Marele avantaj al acestui serviciu, pe langa faptul ca se reflecta intr-o aplicatie gratuita de iOS cu acelasi nume – Skype WiFi, este ca va permite sa platiti pentru accesul la internet cu Skype Credit. Astfel, banii pe care i-ati investit in contul de Skype si pe care nu i-ati cheltuit inca se pot reflecta intr-un serviciu de acces internet de calitate, daca sunteti in tara care trebuie.

In ceea ce priveste modul de functionare al acestui sistem, ideea e simpla. Va puteti conecta la un hotspot cu care compania aflata in contract cu Skype WiFi, va este anuntat tariful pentru respectiva retea pe care intentionati sa o utilizati, moment dupa care incepe actiunea.

Avantajul fata de alte astfel de servicii este ca platiti la minut, nu la mega de download, un avantaj important daca faceti download in cantitati foarte mari.