14 dec. 2011 | 09:20

Skydrive si OneNote de la Microsoft se bucura de update pentru iOS

ACTUALITATE
Skydrive si OneNote de la Microsoft se bucura de update pentru iOS

skydrive

Chiar daca nu tratateaza cu acelasi respect ecosistemul Android, Microsoft a aratat ca are o stima deosebita pentru platforma celor de la Apple, cu cateva aplicatii sau actualizari noi.

OneNote, o aplicatie extrem de prietenoasa pentru iPhone, care va obliga sa aveti un cont de Windows Live pentru a va tine notitele in siguranta, a fost actualizata in aceste zile la versiunea 1.3. Pe langa faptul va ajuta sa va accesati notitele pe iPhone, acum vine sub forma unei aplicatii universale care arata incredibil pe iPad. Aplicatia este gratuita pentru un numar de 500 de notite, iar daca vreti sa treceti notite nelimitate pretul este de 4,99$ pe iPhone si 14,99 pe iPad.

Pe langa Kinectimals, care a ajuns de asemenea in AppStore in aceste zile, SkyDrive este un alt frontend pentru un serviciu Microsoft. Avand in vedere ca SkyDrive este ideea celor de la MS pentru stocare in cloud, nu se intampla lucruri foarte complicate in spatele celor cateva butoane din interfata aplicatiei. La fel ca si aplicatia pentru Windows Phone, SkyDrive va permite sa va accesati oricand fisierele personale si de oriunde, va ajuta sa le partajati cu prietenii, sa stergeti din ele sau chiar sa creati foldere in Cloud.

In final, desi utilizatorii de Android sunt neglijati, nu trebuie trecut cu vederea cata feririce se ascunde in spatele pasionatilor de servicii Microsoft, care au fost obligati  de conjunctura sa devina posesori de iPhone sau iPad.

SkyDrive pentru iOS

one note