18 mai 2011 | 18:50

Si dincolo se fura

ACTUALITATE
Si dincolo se fura

Vodafone Xperia Play,Xperia Play

Chiar daca in tara noastra fluxul de terminale este extrem de rapid, cateodata mai rapid ca in multe tari occidentale,  alte teritorii „mult mai dezvoltate” nu sunt la fel de norocoase.

La o privire rapida, popularul terminal gandit special pentru gaming, Xperia Play [review], este disponibil in tara noastra la nu mai putin de 13 magazine online cu preturi incepand de la 1.900 lei.

Noua Zeelanda insa nu este la fel de norocoasa. Daca locuitorii insulei se bazau pe Vodafone pentru a le aduce „gamingul profi” pe smartphone mai aproape de realitate, ei au suferit o mare dezamagire in aceste zile cand @VodafoneNZ a anuntat pe Twitter ca tot transportul de terminale a fost… furat. Aceasta actiune are ca rezultat intarzierea inevitabila a lansarii. Mmm.. Oare unde se vor vinde telefoanele, pe canal neoficial?

UPDATE: Din fericire telefoanele nu vor ajunge pe piata neagra, ci tot in magazine, cu o oarecare intarziere. Vodafone New Zeeland a confirmat pentru The Australian ca totul a fost o inscenare. Aparent a fost o simpla miscare de marketing care a fost luata prea in serios.