07 apr. 2011 | 11:22

Seria 700 de la Toshiba: cate ceva pentru fiecare

ACTUALITATE
Seria 700 de la Toshiba: cate ceva pentru fiecare

Chiar daca Toshiba s-ar putea sa nu fie chiar prima optiune pentru un numar impresionant de utilizatori cand vine vorba de un nou laptop, compania japoneza incepe in aceasta luna, si continua si in lunile urmatoare, sa ia cu asalt piata laptopurilor cu o noua serie. Intitulata L700, noua gama va incepe cu diagonala de ecran de la 13 inci si va merge de la 13,3 inci, pana la 17,3, in cazul in care sunteti in cautarea unui desktop replacement.

Majoritatea segmentelor vor fi atacate cu doua configuratii si chiar daca in fiecare caz vorbim de o configuratie mai puternica si una mai putin puternica nimic nu e batut in cuie si Toshiba este dispusa sa-si particularizeze anumite configuratii pentru a se potrivi oricarui gust. Astfel, avem, L730 si L735 cu diagonala de 13,3 inci, L750 si L755 cu diagonala de 15,6 inci si nu in ultimul rand L770 si L775 pentru 17,3 inci diagonala. Chiar daca majoritate modelelor vor purta cu mandrie pana la 8 GB DDR3 si procesoare Intel Core i3 si i5, vor exista si variante cu procesoare triple/quad core de la AMD.

Pentru a iesi un pic din banal, pe langa liniile suple si designul compact noua gama de laptopuri va imbratisa cu modelele mai mari si tehnologia 3D, astfel ne vom putea bucura atat de continut 3D transportat cu popularul cablu HDMI, cat si de conversie 2D catre 3D, daca ne vom dori. La capitolul placi video, majoritatea configuratiilor vor imbratisa NVIDIA, cu al sau GeForce 315M, insa vor purta cu mandrie si un chip grafic de la Intel, pentru a atinge autonomiile acelea fabuloase de peste 5 ore. Pentru preturi, mai asteptam un pic.