12 mai 2011 | 10:10

Saptamana Google a inceput de marti

ACTUALITATE
Saptamana Google a inceput de marti

In cazul in care ati trecut cu vederea schimbarile recente din universul Google, compania a asaltat calupurile de stiri din intreaga lume cu informatii de toate genurile in legatura cu serviciile sale pentru atrage atentia un numar foarte mare de cititori.

Android Market, cel mai mare magazin virtual de aplicatii pentru terminale mobile dupa Apple AppStore, va veni cu noi moduri pentru a aduce in fata aplicatiile noi dar foarte reusite pe mai multe criterii.

Android Market

Vor exista liste cu aplicatiile de top atat globale, cat si locale, pentru fiecare tara, va exista Editor’s Choice – o lista de aplicatii care au atras atentia celor de la Google si care se va schimba in mod constant, va exista o lista cu Top Developers, creata de aproximativ 150 de dezvoltatori platiti pentru a tine aceasta lista actuala. Nu vor lipsi nici listele cu aplicatiile recomandate in functie de ceea ce aveti instalat, precum nici aplicatiile care, aparent, au un succes teribil in ultimele 24 ore.

In ceea ce priveste disponibilitatea serviciului, acesta exista deja, din pacate nu puteti vedea schimbarile mentionate mai sus decat daca apelati la privire la pagina de internet, varianta pentru terminale portabile fiind disponibila in curand.

Tot la schimbari va intra posibilitatea crearii de aplicatii mai mari de 4Gb, iar dezvoltatorii care vor dori vor putea sa isi restrictioneze instalarea aplicatiei proprii doar pe anumite terminale. Astfel se vor evita probleme iminente de a scala aplicatia pe toate versiunile de tablete si smartphone-uri.


Sursa: Engadget