23 dec. 2011 | 18:35

Samsung Galaxy S nu va primi Android Ice Cream Sandwich

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S nu va primi Android Ice Cream Sandwich

galaxy fara Android 4

Samsung a facut public faptul ca o serie din device-urile pe care le-au lansat in trecut nu vor beneficia de update-ul la Android 4.0. Printre acestea se numara Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab in varianta de 7 inci.

Conform declaratiilor oficiale, unul dintre principalele motive ar fi faptul ca cele doua gadget-uri nu au suficienta memorie interna pentru a suporta rularea simultana atat a interfetei TouchWiz cat si a Ice Cream Sandwich. Cu alte cuvinte Samsung prefera sa dezamageasca milioanele de cumparatori de Galaxy S, in loc sa renunte la interfata lor.

Daca ne gandim ca cele doua produse au fost lansate in 2010 si totusi nu vor beneficia de ultima varianta de Android, ne este oarecum clara directia pe care Samsung are de gand sa o urmeze in viitor.

Dupa parerea noastra producatorii de smartphone-uri Android ar trebui sa isi dea ceva mai mult interesul pentru clientii actuali, pentru ca altfel vor pierde teren in fata celor de la Apple. Marul american a reusit sa implementeze iOS 5 inclusiv pe iPhone 3GS, un model ceva mai vechi decat Galaxy S-ul.

Ramane sa vedem cum va reactiona comunitatea de fani Android si mai mult ca sigur se vor putea gasi online variante neoficiale de upgrade la Ice Cream Sandwich.

Sursa: Ubergizmo