16 mart. 2011 | 18:26

Roxio inregistreaza actiunea

ACTUALITATE
Roxio inregistreaza actiunea

Nimic nu este mai placut decat sa arati prietenilor, ca intr-un film, macelul facut de voi in cel mai nou Call Of Duty [review Black Ops] cand aproape ca nu mai aveati deloc viata, iar munitia era pe terminate. Gandit in doua variante, noul concept Game Capture face o treaba foarte buna in a capta actiunea si a crea cele mai calitative fisiere video.

In cazul consolelor, de exemplu, indiferent daca vorbim de Xbox 360 sau PS3, Roxio a lansat un dispozitiv intitulat, simplu, Roxio Game Capture. Acest dispozitiv hardware plasat intre consola voastra de ultima genereatie si TV reuseste foarte bine sa inregistreze la o rezolutie maxima de 480p toate recordurile voastre din GT5.

Daca vreti sa profitati de aceeasi functionalitate pe PC, este mult mai simplu. Cu o singura aplicatie creata de acelasi producator, intitulata Roxio PC Game Capture, oricine isi poate inregistra urmatoarea batalie online de 16 jucatori in Medal Of Honor. Nu lipsesc nici uneletele de editare si postprocesare a continutului inregistrat, insa cele mai important este ca in secunda 2, din interfata programului, orice film poate ajunge cu usurinta pe YouTube si numai.

In ceea ce priveste pretul, 99 de dolari pentru dispozitivul captare pentru console si 49 dolari pentru suita de aplicatii pentru PC Roxio Game Capture e foarte probabil sa nu fie prea mult, chiar si pentru cei mai saraci gameri.


Sursa: Engadget