29 nov. 2011 | 13:10

Robomodo strange bani pe Kickstarter pentru un joc de Kinect

ACTUALITATE
Robomodo strange bani pe Kickstarter pentru un joc de Kinect

Robomodo, studioul din spatele anumitor editii ale jocuri din seriile Mortal Kombat, Tony Hawk, Fight Night si WWE apeleaza la comunitate pentru a putea finaliza titlul la care lucreaza in prezent: Bodoink. Echipa a pus bazele unui proiect pe Kickstarter unde accepta donatii, iar in functie de contributie, cei care investesc bani in acest joc vor primi diverse bonusuri.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Titlul este destinat platformei Xbox 360 si va fi controlat cu ajutorul Kinect. Gameplay-ul pare a fi compus din „fataiala” prin fata senzorului intr-un joc imens de pinball, in care bila este chiar personajul. Majoritatea donatorilor vor primi automat jocul, vor putea sa devina personaje in cadrul acestuia, vor putea sa aleaga numele unor achievement-uri, iar cei mai darnici dintre ei vor ajunge pe lista de nume de la genericul final al jocului. Bodoink este primul titlu de consola finantat de comunitate.

Momentan s-au strans numai 530$ din targetul de 35.000$, insa mai sunt 29 de zile in care fanii studioului pot dona. Mai jos aveti si un clip care explica pe larg ideea jocului. Puteti vizita proiectul pe Kickstarter urmarind acest link.