27 oct. 2011 | 10:30

Purity: Dupa ce HTC a bagat bani in Beats, Nokia o face cu Monster

ACTUALITATE
Purity: Dupa ce HTC a bagat bani in Beats, Nokia o face cu Monster

nokiaheadsetpresspic-03

Nu stiu cati dintre voi ati avut placerea sa interactionati cu o pereche de casti Beats By Dr. Dre, care deja vin in cutiile unor terminale HTC, insa pe undeva pe carcasa fiecarei perechi este marcat pe langa litera B aferenta brandului Beats By Dr. Dre si un M aferent Monster.

nokiaheadsetpresspic-04nokiaheadsetpresspic-05

Logica e simpla, orice pereche de casti Beats By Dr. Dre este produsa de Monster, iar pentru ca Nokia fie nu a avut bani, fie nu a avut voie sa apeleze la brandul creat de Dr. Dre impreuna cu producatorul Jimmy Lovine, a apelat la compania Monster. Aceasta se pare ca, in intervalul de cativa ani in care a trecut de la producator de cabluri high-end la casti high-end, a devenit si un formator de opinie in domeniu pentru a convinge lumea sa cumpere smartphone-uri.nokiaheadsetpresspic-06nokiaheadsetpresspic-08

Noul brand rezultat din parteneriatul Nokia cu Monster este intitulat Purity si chiar daca nici o pereche nu pare sa aiba multe in comun cu produsele Beats By Dr. Dre, la o privire mai atenta similaritatile exista, particularitate care nu este neaparat negativa.

nokiaheadsetpresspic-01

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Mai multe detalii legate de noile perechi de casti in-ear si on-ear gasiti la adresa www.puritybymonster.com. Din pacate, informatii legate de momentul in care vor deveni disponibile, impreuna cu pretul asociat acestor noi jucarii din gama „Connected By Music”, nu exista momentan. In schimb, baietii de la Nokia au bagat ceva bani in 2 reclame de un minut fiecare pe care le puteti urmari si mai jos.

Sa fie oare companii precum Monster si Microsoft, impreuna cu cateva terminale noi low-end si mainstream salvarea companiei finlandeze?

Nokia Purity Dancer
Nokia Purity Rocker