19 mai 2011 | 12:44

O noua zi, un nou super notebook – Qosmio

ACTUALITATE
O noua zi, un nou super notebook - Qosmio

Chiar daca Toshiba nu este un novice in ceea ce priveste sistemele portabile high-end, familia de sisteme Qosmio fiind cea mai buna dovada, compania a amanat destul de mult o reimprospatare a celui mai puternic portabil al brandului. Daca X500 a trecut printr-un update cu X505, pentru pasionatii de notebook-uri cu diagonala ecranului de 15 inci, in aceste zile si fratele mai mare a primit acelasi tratament.

Intitulat X770, noul desktop replacement vine ca o reimprospatare de 17,3 inci a fostului titan „carabil” de 18,4.

In ceea ce priveste specificatiile, rezolutia noului sistem este Full HD, ca inainte, insa restul interiorului este mult mai potent ca inainte. Daca o configuratie standard este formata dintr-un Core i7 2630QM, 8 GB RAM, 1,25TB spatiu de stocare si o placa video GeForce GTX560M, va dati seama ce puteti obtine cu cativa banii in plus.

In conformitate cu trendul actual, exista posibilitatea achizitionarii noului laptop si cu panou 3D, din pacate aceasta optiune nu vine standard. Tinand cont ca pretul de achizitie va incepe in Europa de la 1.300 euro, s-ar putea totusi sa nu fie prima optiune pentru noul vostru notebook. Ma insel?..

Qosmio X770, toshiba Qosmio X770, toshiba X770


Sursa: Notebookitalia