12 aug. 2011 | 12:10

Nu a durat mult! Jocuri pe Google+

ACTUALITATE
Nu a durat mult! Jocuri pe Google+

google-brings-games-to-google

Chiar daca speram ca interfata simpla si eficienta care este componenta principala din serviciul de socializare al  Google sa nu moara niciodata, tocmai am fost dezamagit.

Blogul oficial al celor de la Google a anuntat ca zvonurile vor deveni realitate. Momentan in beta, dar nu pentru foarte mult timp, jocurile vor ajunge si pe Google+. Chiar daca acesta era motivul pentru care speram ca Google+ sa fie deasupra celor de la Facebook, aparent Google are curajul sa afirme ca aceste surse de divertisment nu vor fi asa de deranjante ca pe Facebook.

Plecand de la principiul „there when you want them and gone when you don’t” (prezente sau absente, dupa dorinta), integrarea asa-ziselor surse de divertisment in stream-ul de informatii se pare ca va fi gandita un pic mai bine ca la Facebook. Tot ce tine de jocuri, pentru a-si atinge scopul descris mai sus, Google+ va avea ascuns in spatele celui de-al cincilea buton din bara de sus.

Daca va incanta aceasta functie, puteti verifica in fiecare zi daca aveti sau nu respectivul buton in dreapta celui de Circles. Nu de alta, dar nu se stie sigur cand va ajunge la toti utilizatorii de Google+, ci doar ca se va intampla in curand.

Scapam oare macar aici de FarmVille si Mafia Wars?