01 iun. 2011 | 13:55

Notebook Acer cu display LG Shuriken si autonomie de… 13 ore

ACTUALITATE
Notebook Acer cu display LG Shuriken si autonomie de... 13 ore

Computex-ul din acest an pare plin de noutati extrem de interesante. Din aceasta gama face parte si Acer TravelMate 8481, un notebook compact cu un nou tip de panou cu bezel extra subtire de la LG si o configuratie mult peste media ultra compactelor actuale.

Din pacate, chiar daca bezel-ul este extrem subtire pe marginile din stanga si din dreapta, in partea de sus si de jos este vorba de mai bine de un centimetru care gazduieste un webcam de 1,3 MP (sus) si logo-ul ACER (jos).

La interior, vine cu un procesor Core i7, un GeForce GT520M si pana la 320GB de hard disk. Nu sunt omise nici o conexiune Wireless N, nici Bluetooth 3.0. Daca ar fi sa mai atragem atentia asupra unui element suprarealist al acestei configuratii, acela ar putea fi autonomia de… 13 ore.

La capitolul conectica vom avea un port USB 3.0, capabil de incarcarea unor gadget-uri chiar si cand este inchis sistemul, un cititor de amprente, un port HDMI. Tastatura este aceeasi de la Timeline-ul de acum cativa ani care a reusit sa se propage si pe modelele recente de Aspire.

De pret nu se stie inca nimic.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Acer TravelMate 8481/|height={500px}]

Sursa: Engadget