27 oct. 2011 | 11:02

Nexus One nu primeste Ice Cream Sandwich

ACTUALITATE
Nexus One nu primeste Ice Cream Sandwich

nexus-one-denied-ice-cream-sandwich-becomes-official-relic-of-a

Daca va numarati printre fanii smartphone-urilor oficiale create de Google in combinatie cu diverse companii, este imposibil sa nu fi auzit de unul dintre modele de referinta ale HTC, intitulat Nexus One.

Lansat in primavara lui 2010 cu Android 2.1 preinstalat, upgradabil la 2.3.6, Nexus One venea cu un procesor Snapdragon ARM la 1 GHz si un GPU Adreno 200 cu suport pentru OpenGL ES 2.0. Desi configuratia este decenta chiar si dupa standardele actuale, Google din pacate nu are aceeasi parere.

Ca urmare a insistentelor comunitatii utilizatorilor de Android, intr-o conferinta preluata de TheTelegraph, un oficial al Google a anuntat ca desi Nexus S va primi un upgrade la 4.0 in viitorul extrem de apropiat, nu acelasi lucru se poate spune despre utilizatorii de Nexus One.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Sa nu fie oare frustrant ca un utilizator de iPhone 3GS, un terminal lansat in iunie 2009, poate beneficia de toate avantajele iOS 5, in timp ce un utilizator de Nexus One, un terminal de anul trecut, nu mai primeste nici un fel de actualizare oficiala a firmware-ului?