29 iul. 2011 | 03:46

MSI nu se joaca cu sisteme de gaming – GE620DX

ACTUALITATE
MSI nu se joaca cu sisteme de gaming - GE620DX

MSI GE620DX, GE620DX

In caz ca mai era loc de vreo lopata de pamant pentru a acoperi ideea de sistem desktop de gaming, MSI a aruncat-o cu al sau notebook GE620DX. Cu un design profi de aluminiu eloxat si cateva linii compacte, precizia si cateva detalii par sa ridice acest sistem deasupra concurentei.

La interior, pentru zvac, s-au folosit un procesor de ultima generatie quad core Intel Core i7 cu o frecventa standard de lucru la 2GHz si un GPU cu memorie dedicata intitulat GeForce GT555M, unul din varfurile celor de la NVIDIA.

In ceea ce priveste ecranul, avem un panou de 15,6 inci in cadrul acestei configuratii, capabil de o rezolutie nativa de 1366  x 768. Tinand cont ca incet-incet toate activitatile online se vor reflecta in cloud, un nou sistem portabil este mai important decat acum 2 – 3 ani, GE620DX fiind construit atat pentru prezent, cat si pentru viitor si la acest capitol.

In seria detaliilor intra o camera web 720p, integrata in rama panoului, un port HDMI si un un port USB 3.0 toate aceste elemente descurcandu-se mult mai bine intr-o configuratie performanta, ca aceasta, decat intr-una ieftina. Sonorizarea, chiar daca este realizata inhouse, o certificare precum THX TruStudio va confirma calitatea peste medie a instalatiei.

Despre disponibilitate nu se cunosc foarte multe detalii, insa cel mai probabil se va lansa in curand si va costa foarte mult. Sa vedem insa si cat de scump va acest sistem.