06 iun. 2011 | 11:14

Motorola Xoom la 1,7 GHz

ACTUALITATE
Motorola Xoom la 1,7 GHz

Motorola Xoom 1.7ghz, Motorola Xoom, xoom

Nu stiu cati dintre voi aveti un Motorola Xoom si mai ales nu stiu cati dintre voi ati fost tentati sa ii faceti overclocking insa, ca in domeniul PC-urilor, exista un numar de utilizatori care sunt exaltati de perspectiva obtinerii unei performante mai mari sau mult mai mari decat cea pentru care au platit cand au achizitionat un produs.

In acest caz este vorba de cei de la XDA-Developers care cu mare maiestrie au reusit sa urce Tegra 2-ul din XOOM de la 1GHz la 1,7 GHz, dupa ce la sfarsitul lui februarie s-au oprit la banalul 1,5 GHz.  Totul vine sub forma unui kernel custom pe care il puteti instala fara probleme, cel putin aparent, chiar si pe dispozitivul vostru de acasa. Inainte de a va apuca de treaba aveti insa nevoie de versiunea de Android 3.1 pe dispozitiv si de ClockworkMod Recovery.

Chiar daca pana acum beneficiile sunt doar in rezultatele din benchmark-uri, 70MFLOPS in Linpack, 1480ms in SunSpider si 5000 in Quadrant sunt niste rezultate extrem de impresionante. Din acest moment aveti doua optiuni: fie sa cititi un ghid detaliat legat de procedura de upgrade la adresa de mai jos, fie sa asteptati ca aceasta performanta sa va ajute si intr-o aplicatie utila sau macar un joc inainte de a va aventura.