11 aug. 2011 | 10:30

Logitech face si pentru Galaxy Tab 10.1 ce a facut pentru iPad

ACTUALITATE
Logitech face si pentru Galaxy Tab 10.1 ce a facut pentru iPad

logitech-tablet-keyboard

logitech-tablet-keyboard1

 

 

 

 

 

Chiar daca tableta celor de la Samsung cu greu va mai ajunge in cateva colturi ale lumii, Logitech s-a hotarat sa lanseze si pentru Galaxy Tab 10.1 o varianta a produsului creat pentru iPad in urma cu cateva luni.

Daca nu ati avut ocazia sa interactionati cu tastatura cu abilitati de stand si apitudini de protectie a iPad-ului, noul Logitech Keyboard Case for Samsung Galaxy Tab 10.1 face exact acelasi lucru.

In principiu, vorbim de o carcasa pentru a proteja ecranul tabletei care se conecteaza prin Bluetooth cu aceasta, iar in momentul in care vreti sa initiati o sesiune extinsa de tehnoredactare puteti folosi tastatura fizica din carcasa. Chiar daca nu este un produs foarte complex, designul ii permite sa sustina atat pe verticala, cat si pe orizontala noul Galaxy Tab 10.1 in conditii de siguranta.

Ca materiale, pe langa tastatura de plastic, exteriorul produsului este realizat din aluminiu, in timp ce colturile de la interior sunt create dintr-un material cauciucat pentru atenua socul.

Tinand cont ca tastatura costa 99$ in SUA, iar tableta Galaxy Tab 10.1 se gaseste cu greu la noi in tara, mai aveti timp sa strangeti bani pentru amandoua.