10 dec. 2011 | 16:13

JVC anunta proiectoare ultra HD din seriile Procision si Reference

ACTUALITATE
JVC anunta proiectoare ultra HD din seriile Procision si Reference

jvcs-procision

Chiar daca am crezut ca va dura mai mult decat atat pana la moartea Full HD-ului, proiectoarele 4K incep sa devina din ce in ce mai populare.

Dupa ce in urma cu ceva timp vazusem o solutie de la SONY pentru asa-zisul home use 4K, acum si JVC imbratiseaza rezolutii de 4 ori mai mari decat Full HD pentru proiectoarele din seria Procision si Reference. Este vorba de 7 proiectoare cu preturi care variaza de la 3.500$ la 12.000$ si care sunt capabile de proiectie de continut la rezolutia de 3840 x 2160.

Consumatorilor obisnuiti le sunt dedicate modelele DLA-X90R, DLA-X70R si DLA-X30, apartinand Procision Series, in timp ce companiilor le sunt dedicate modele din gama Reference. Accesibile exclusiv prin JVC Professional Products Company, noile proiectoare Reference sunt DLA-RS65, DLA-RS55, DLA-RS4800 si DLA-RS45.
Lasand la o parte pretul nu foarte obisnuit, stau si ma gandesc ce surse se pot conecta la astfel de dispozitive pentru a transmite continut la rezolutia nativa a aparatului. Aveti un raspuns?