29 mart. 2011 | 23:42

iRobot FirstLook: mic, usor si poate fi aruncat… [+VIDEO]

ACTUALITATE
iRobot FirstLook: mic, usor si poate fi aruncat... [+VIDEO]

firstlook, irobot firstlook, irobot 110 firstlookEheee, de cand n-am mai vazut un robotel pe aici… Uitati unul foarte simpatic, se numeste 110 FirstLook si este cel mai nou robot realizat de iRobot. Simpatic pentru ca e mic, mic, dupa cum se vede si din poza, dar fortos nevoie mare.

Se pricepe de minune la spionat, observat, cercetat, urmarit si alte actiuni de genul acesta. E foarte dotat, are patru camere, cate una pe fiecare parte, asa ca are o vedere completa, 360 de grade. In plus, are capacitati de observare nocturne.

Iar de rezistenta nu trebuie sa va faceti griji, poate cadea de la aproape 4,5 metri direct pe ciment fara sa il „doara”. Iar sub apa poate sta daca nu este inecat mai adanc de 1 metru. Asa spun constructorii, cel putin. Parca tind sa ii cred, nu? De altfel, cei de la iRobot il descriu ca „mic, usor si… aruncabil”. Mmmm.. v-ar lasa inima sa il aruncati?

Oricum, nu e tot! Poate urca si scari, iar daca aterizeaza cumva pe o parte gresita, face un salt si revine singur in pozitia corecta. Poate atinge o viteza de aproape 5 kilometri pe ora si are o baterie de… 6 ore!! Impresionant, nu?

Uitati si o galerie, iar la final un video de toata frumusetea:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/iRobot 110 FirstLook/|height={500px}]