13 dec. 2011 | 14:30

iPhone 4S se inchiriaza

ACTUALITATE
iPhone 4S se inchiriaza

iphone4rent

…in Anglia. Si da, stim, de cele mai multe ori aplicabilitatea informatiilor referitoare la operatorii de telefonie din Anglia este egala cu zero pentru tara noastra, dar de acolo incepe Europa, nu?

O2, una dintre cele mai importante companii de telefonie din Regatul Unit, a creat un sistem extrem de interesant pentru a ajuta doritorii de smartphone-uri sa se bucure de un terminal de ultima generatie. Intitulat, sugestiv, O2 Lease, noul program pentru clientii companiei le ofera acestora sansa sa inchirieze un iPhone 4S de 16 sau 32GB, cu conditia incheierii unui contract pe un an de zile.

La 55 lire sterline pe luna, pe langa un iPhone 4S de 16GB, primiti 750 de minute, mesaje nelimitate, 500 MB trafic internet, plus asigurare pe terminal. Daca un 4S de 32GB este mai pe gustul dumneavoastra, acela va va mari abonamentul pe 1 an de zile de la 55 la 65 lire sterline.

Ei, cum vi se pare? Avand in vedere cat de usor se demodeaza tehnologia, as spune ca acesta s-ar putea sa fie un sistem perfect pentru toti cei care nu rezista in mana cu un telefon mai vechi de un an.

Intr-o declaratie apartinand companiei, ,,daca rata de adoptie a programului va fi mare, vom cocheta cu cresterea portofoliului de smartphone-uri inchiriabile”.

Daca vom avea un program asemanator si in tara noastra, eu zic ca s-ar rezolva multe probleme, mai ales daca luam in calcul densitatea utilizatorilor innebuniti dupa un mar lucios pe telefonul de pe masa.