18 nov. 2011 | 13:15

Iphone 4S? Ne pare rau, s-a terminat!

ACTUALITATE
Iphone 4S? Ne pare rau, s-a terminat!

iPhone 4S out of stock

Cu totii ne-am mirat cand am vazut vanzarile record realizate de cel mai tanar membru al familiei Apple, iPhone 4S. Era oarecum de asteptat, avand in vedere succesul de care se bucura „marul american”, indiferent de ce lanseaza, cand si unde.

Desi credeam ca nu ne mai poate uimi nimic, aflam din The Wall Street Journal ca in America exista potentiali clienti Apple, care nu mai pot cumpara iPhone 4S pentru ca nu il mai gasesc pe stoc si trebuie sa astepte pana la 3 saptamani. Cu alte cuvinte, acasa la el, producatorul american nu reuseste sa faca fata cererii si asta pentru ca noul model de iPhone se dovedeste a fi produsul Apple care se vinde cel mai repede. Adica dintre toate produsele lansate pana acum, produse si nu doar telefoane, noua jucarie are cel mai mare numar de unitati vandute intr-un timp atat de scurt.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Am fi curiosi sa vedem o statistica a vanzarilor si pentru tara noastra, unde terminalul s-a bucurat de lansari pompoase dar si de preturi pe masura. Mai jos aveti prezentata situatia disperata a unui client ce nu isi poate satisface dorinta arzatoare de a cumpara „super-telefonul” Apple.


Sursa: Ubergizmo