31 mart. 2011 | 16:25

iPhone 4 alb, un pic mai accesibil

ACTUALITATE
iPhone 4 alb, un pic mai accesibil

iPhone 4 alb, iPhone 4, iPhone albChiar daca exista un numar impresionant de utilizatori iPhone 4 [review] si fiecare dintre acestia este mandru de telefonul sau, nimeni nu e mai mandru ca un posesor de… iPhone 4 alb, asta e clar! Dar Apple nu vine cu un astfel de dispozitiv, stiu…

Ei, nu e totul pierdut! Se pot achizitiona insa kit-uri complete cu tot ce va trebuie pentru a va transforma jucaria intr-un iPhone 4 de culoare alba. Cu aproximativ 170$ sau 150$ si daca va aflati in Statele Unite, asta e conditia, va puteti achizitiona un kit complet de schimb al fetei si spatelui de iPhone 4. Pe langa piesele respective, kitul include si suruburi noi de schimb, surubelnita, spatula, penseta, ventuza si, desigur, butonul home de culoare alba :).

Tipul din spatele intregii afaceri ofera celor care nu se cred „minitehnicus” si montare gratuita pentru fata si spatele de iPhone 4 alb, singura taxa suplimentara fiind cea de transport intr-un singur sens. Nu mai ramane decat sa va faceti un pic de curaj pentru a va schimba complet aspectul telefonului si pentru a dobandi statutul de posesor de iPhone 4 alb!


Sursa: Richsh