31 aug. 2011 | 11:45

Huawei Honor dezvaluit inainte de termen

ACTUALITATE
Huawei Honor dezvaluit inainte de termen

Desi pana de curand compania Huawei producea electronice si in special telefoane mobile destinate segmentului low-end, care de obicei primeau branding cu numele retelelor pe care erau acestea lansate, in ultima vreme aceasta incepe sa evolueze. Dupa Huawei Vision, un telefon care promite multe pe segmentul mid-range, va veni un alt terminal mobil care de data aceasta pare sa fie axat pe segmentul high-end: Huawei Honor.

Noul telefon va rula Android Gingerbread si va dispune de un procesor puternic, de 1,4 GHz. Acesta va incerca sa se ridice la nivelul competitiei cu un display de 4 inci FWVGA (854×480), dar din pacate camera nu va fi la fel de puternica decat a device-urilor oferite de Samsung sau LG, putand capta imagini statice la numai 5 megapixeli si imagini in miscare in rezolutia 720p. Decizia de a include o antena dual-band este ciudata, intrucat frecventele UMTS 900 MHz / 2100 MHz sunt valabile numai in Europa si Asia, insa din fericire aceasta ofera acces la internet la viteze de pana la 14.4 Mbps.

Din pacate acestea sunt toate detaliile pe care le avem despre Huawei Honor (U8860), un pret pentru acesta fiind inca neanuntat. Un asemenea telefon la un pret mai mic cu 100-150 de Euro fata de competitie ar avea sanse mult mai mari de reusita.