12 apr. 2011 | 22:54

HTC anunta un supertelefon multimedia – HTC Sensation

ACTUALITATE
HTC anunta un supertelefon multimedia - HTC Sensation

smartphones, HTC, HTC Sensation, HTC Watch, qHD, Qualcomm Snapdragon, download progresiv, lansare

Cel mai nou model de smartphone anuntat de HTC este Sensation, care atrage din nou atentia asupra divertismentului prin noul serviciu video HTC Watch. Construit cu elemente de design premium, HTC Sensation ofera si cea mai recenta experienta HTC Sense.

Sensation are un look premium, cu muchii rotunjite si un unibody din aluminiu. Ecranul qHD de 4,3 inci ofera o experienta de vizualizare high definition widescreen si ii asigura telefonului proportii echilibrate, care se simt natural in mana utilizatorului. Motorul telefonului HTC Sensation este un procesor puternic dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 GHz, care permite redarea graficii complexe si rapiditate in adresarea comenzilor.

Camera foto de 8 megapixeli a lui HTC Sensation are o functie de capturare instant si filmeaza la calitate HD, la rezolutie 1080p, cu sunet full stereo, la o frecventa de 30 de cadre pe secunda, ceea ce asigură o inregistrare lina, superioara multor alte telefoane.

HTC Sensation este primul smartphone care ofera HTC Watch, aplicatie si serviciu care pune la dispoziția utilizatorilor o intreaga colectie de filme premium si seriale TV de ultima ora, simplificand atat descoperirea continutului interesant, cat si redarea lui in conditii de calitate. HTC Watch foloseste tehnologia de download progresiv, care permite rularea clipurilor video inainte de descarcarea integrala a acestora. HTC Watch ofera utilizatorilor si posibilitatea de inchiriere sau de cumparare a continutului video, iar daca acesta este achizitionat, redarea se poate face pe maximum cinci dispozitive HTC diferite.