25 aug. 2011 | 12:00

Handycam NEX-VG20 de la Sony – un camcoder… special

ACTUALITATE
Handycam NEX-VG20 de la Sony - un camcoder... special

Noul Handycam NEX-VG20 de la Sony nu este camera de filmat amatoriceasca la care probabil toata lumea se astepta din titlu. Aceasta este destinata unor consumatori cu pretentii,  indeplinind atat functia de camera de filmat, cat si cea de aparat foto.

Atractia principala a camerei este montura pentru lentile, care se intampla sa fie compatibila cu standardul E-mount prezent in camerele mirrorless Sony Alpha NEX. Acest lucru ofera libertate completa celor care vor sa capteze imagini cu o tenta mai artistica, prin alegerea lentilei potrivite pentru fiecare secventa filmata. La capitolul capabilitati avem de a face cu filmare Full HD, dar si captura de imagini statice la 16 megapixeli, inclusiv in formatul RAW de la Sony.

Aceasta camera dispune si de un LCD de 3 inci cu funtie de rotatie la 270 de grade, iar microfonul incorporat poate inregistra sunet stereo sau 5.1 (dupa preferinte). Pretul recomandat pentru aceasta camera va fi de 2.199$ cu lentila SEL18-200 F3.5-6.3, sau 1.599$ doar pentru body.