22 apr. 2011 | 16:30

Google face, Google desface

ACTUALITATE
Google face, Google desface

Google VideoNu auzim foarte des notiunea de „Google renunta”, dar in aceste zile Google si-a anuntat planurile in legatura cu propriul serviciu de streaming, si aici nu vorbim de YouTube. Inainte sa achizitioneze YouTube, gigantul a incercat sa creeze furori cu propriul serviciu de gazduire si streaming de continut video gratuit, intitulat Google Videos.

Din pacate, treaba nu a mers asa cum s-a sperat si, incepand cu 13 mai, clipurile urcate pe internet prin serviciul Google Videos nu vor mai fi disponibile pentru redare.

In schimb, pentru cei care le-au urcat va exista optiunea de a migra respectivul continut catre YouTube (normal!) prinr-un simplu buton de Migrate din meniul Video Status.

Pentru cei care vor fi asa de suparati pe Google incat nu vor mai dori sa isi pastreze amintirile de vacanta pe serverele gigantului, va exista si un buton de Download, care va facilita utilizatorilor descarcarea clipurilor pe propriile computere.

Pentru a va decide in ce categorie va aflati, mai aveti aproximativ o luna, pe 27 mai intregul continut de Google Video trecand in eternitate.