16 mai 2011 | 15:24

God of War Portable Collection, anuntat pentru PlayStation 3

ACTUALITATE
God of War Portable Collection, anuntat pentru PlayStation 3

Pe langa revenirea serviciului PlayStation Network dupa aproape o luna de absenta, utilizatorii de PlayStation 3 au un motiv in plus de bucurie: Sony Computer Entertainment Taiwan a anuntat lansarea unei noi colectii de jocuri God of War pentru PlayStation 3, numita sugestiv God of War Portable Collection. Aceasta va include God of War Chains of Olympus si Ghost of Sparta, jocurile realizate de Ready at Dawn pentru PlayStation Portable, acum remasterizate in HD.

Din pacate acest anunt a fost facut numai pentru piata asiatica, insa acest lucru nu inseamna ca nu vom putea intra in posesia acestei colectii. Avand in vedere ca va fi inclusa si limba engleza pe disc, nu exista vreun impediment care sa stea in calea importurilor, avand in vedere ca PlayStation 3 este o consola Region Free. Mai mult, data aparitiei este foarte aproape, jocurile fiind programate pentru lansare pe 7 iulie.

Avand in vedere strategiile de marketing folosite in trecut de Sony putem presupune ca aceste jocuri remasterizate in HD vor fi disponibile in viitor si pe piata vestica, insa o lansare pe disc ar putea fi ignorata in favoarea downloadului de pe PlayStation Store. De asemenea, pretul oficial pentru Portable Collection se va invarti probabil in jurul sumei de 40$/Euro, in conformitate cu lansarile altor colectii remasterizate pentru PlayStation 3.


Sursa: The Magic Box