23 mart. 2011 | 12:58

Fanii vor iPod Classic pe rafturi. Si il vor avea.

ACTUALITATE
Fanii vor iPod Classic pe rafturi. Si il vor avea.

Chiar daca este un produs lansat in 2007, iPod Classic, unul dintre cele mai cautate playere Apple, va ramane pe rafturi la vanzare, dupa ce i-a atras pe utilizatori in primul rand prin capacitatea sa de stocare care putea ajunge la 160 GB.

Discutia a plecat dupa ce un fan inrait al acestui model a trimis un email oficial prin care ii ruga pe cei de la Apple sa nu opreasca suportul si vanzarea produsului. Raspunsul i-a venit la fel de oficial si de concis: „We have no plans to” – nici nu intentionam. iPod Classic nu a mai primit un update de cel putin un an, astfel ca unii dintre utilizatori au inceput sa devina ingrijorati ca nu va mai fi suport pentru acesta si ca implicit nu il vor mai putea folosi cu iTunes pentru sincronizarea melodiilor.

In ultima vreme, compania si-a indreptat atentia spre piata de smartphone-uri, pe iPod nano si pe iPod touch, insa nici unul dintre acestea nu ar putea inlocui, spun fanii, gadgetul cu 160 GB stocare ce poate sustine o colectie masiva de muzica pentru audiofili, mai ales pentru cei care il folosesc ca suport universal de muzica, acasa, la serviciu, in masina sau in timpul liber.