22 feb. 2011 | 10:49

Facebook chat pe iOS

ACTUALITATE
Facebook chat pe iOS

Secretul care sta la baza unei vieti lungi pentru o aplicatie de chat este numarul de utilizatori care o foloseste si care poate creste sau scadea in functie de calitatea platformei folosite si a serviciilor asociate respectivei platforme.

Luand in calcul acest principiu, o compania intitulata Crisp App a lansat o aplicatie intitulata Facebook Messenger, care, ati ghicit, va permite sa conversati cu toti prietenii de pe Facebook care navigheaza pe o pagina de Facebook, care folosesc echivalentului aplicatiei pe un PC sau MAC, dar mai ales cu cei care poseda un iPhone [review iPhone 4] sau un iPad sau un iPod Touch.

Pe langa functia clasica de chat sau voice chat aplicatia va permite sa accesati istoricul conversatiilor, sa vedeti informatiile de pe Wall-ul unui prieten, sa folositi emoticoane sau sa primiti replici care sa se propage prin Push Notifications.

Din pacate, nefiind o aplicatie oficiala creata de catre Facebook, posibilitatea ca aplicatia sa fie retrasa in orice moment este foarte mare, ramane insa sa vedem. Important este ca momentan Facebook Messenger este disponibila si poate fi achizitionata cu 3 dolari.


Sursa: iTunes