22 dec. 2011 | 16:30

Face Swap pentru Windows Phone: Hai sa facem schimb de… fete!

ACTUALITATE
Face Swap pentru Windows Phone: Hai sa facem schimb de... fete!

Face Swap

Desi traim intr-o lume in care aplicatiile mobile sunt din ce in ce mai complexe, e bine de stiut ca exista si exceptii de la regula, mai ales din partea Microsoft Research, mai exact pentru zona de Windows Phone.

Creata in urma cu foarte putin timp, aplicatia Face Swap, disponibila in Marketplace, este o unealta a carei functie principala este definita simplu: te ajuta sa iti schimbi… fata. Hei, a se citi „fatza”! 😛

Momentan ruleaza doar pe terminalele cu Windows Phone, puteti poze, folosind un algoritm complex de detectare a fetelor care isi da seama cine e om din poza, iar folosind un algoritm de schimbare a fetelor, face exact acest lucru.

Pe cat de simpla e ideea, pe atat de ghidusa si de efect e reteta. Practic, nu trebuie decat sa scuturati telefonul si fata voastra ajunge in locul capului celui mai bun prieten. In final, in mod evident, rezultatele pot fi urcate pe  Facebook, Twitter sau Sina Welbo. Daca nu ati auzit de Sina Welbo, aceasta din urma este o retea sociala cu peste 250 milioane de utilizatori, extrem de populara in China.