07 dec. 2011 | 16:16

Credeti in Mos Craciun? Dar in gadget-uri primite sub brad?

ACTUALITATE
Credeti in Mos Craciun? Dar in gadget-uri primite sub brad?

Ce inseamna gadget-urile pentru voi? As fi curioasa… ce inseamna, de ce le cumparati, cum le cumparati, cum le alegeti, daca le si oferiti si pe ce criterii? Intrebarile ar continua, iar sectiunea de comentarii e si deschisa pentru raspunsuri.

Astazi am primit pe adresa redactiei un studiu de piata realizat de Liberty Center despre cadourile dorite de romani de Craciun. Cel mai interesant mi s-a parut ca peste 55% dintre cei intervievati au răspuns afirmativ la întrebarea „Crezi în Moş Crăciun?”, in conditiile in care vorbim de persoane de la 10 pana la 60 de ani.

Christmas USBVoi credeti in Mos Craciun? Ati crezut vreodata? Oricum, am convingerea ca, daca ar fi vorba sa primiti vreun Asus Transformer sau vreun iPhone 4S ori alt gadget sub brad, v-ati declara instantaneu din tagma „credinciosilor” in Mos Craciun, numai sa primiti gadget-ul ;)).

Gadget-uri si-ar dori peste 28% dintre cei 1.477 de respondenti ai studiului, iar vreo 23% au ramas cu gandul la vacante in strainatate. Cum vi se pare procentul? V-ati fi asteptat la mai multi doritori de smartphone-uri, tablete si alte acelea? Sau sunt suficienti?

Dar voi? Ce v-ati dori de Mos Craciun? Veti astepta cadoul dorit sau veti avea grija sa lasati o sugestie? Ori poate va veti autocadorisi…